Belhanda Adana Demirspor : Adana Demirspor sign ex-Galatasaray midfielder Younes ... / Adana demirspor başkanı murat sancak kısa bir süre önce galatasaray'ın eski yıldızı younes belhanda ile görüşüyoruz.

Belhanda Adana Demirspor : Adana Demirspor sign ex-Galatasaray midfielder Younes ... / Adana demirspor başkanı murat sancak kısa bir süre önce galatasaray'ın eski yıldızı younes belhanda ile görüşüyoruz.. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Süper lig'in yeni takımlarından adana demirspor, transferde flaş bir hamle yaptı. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor. Adana demirspor başkanı murat sancak, bu transferin ardından i̇lk yabancı transferimiz gerçekleşti.

Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi. Güney ekibi bonservisi elinde olan galatasaray'ın eski futbolcusu younes belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Adana Demirspor'da Belhanda tamam, sırada Balotelli
Adana Demirspor'da Belhanda tamam, sırada Balotelli from www.muhalif.com.tr
Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor, geçen sezon galatasaray ile yolları ayrılan younes belhanda'ya 3 yıllık imza attırdı. Belhanda, adana demirspor'un yıllık yaklaşık 1.8 milyon euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Adana ekibi, bonservisi elinde olan faslı yıldız orta sahayla 3 yıllık anlaşma. Geçen sezon galatasaray forması giyen younes belhanda, adana demirspor'a transfer oldu. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de.

Murat sancak, the president of adana demirspor, the new team of the super league, made statements about his transfer we are in talks with the captain of belhanda and lille club fonte.

Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Adana demirspor başkanı murat sancak, belhanda iddialarıyla ilgili olarak ''belhanda ve lille kulübü'nün kaptanı fonte ile görüşüyoruz. Belhanda, adana demirspor'un yıllık yaklaşık 1.8 milyon euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Murat sancak, the president of adana demirspor, the new team of the super league, made statements about his transfer we are in talks with the captain of belhanda and lille club fonte. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Süper lig ekiplerinden adana demirspor, faslı futbolcu younes belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Adana demirspor, bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Mavi lacivertli ekip mario balotelli'yi de kadrosuna katmaya çok yakın.

Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, faslı younes belhanda'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Güney ekibi bonservisi elinde olan galatasaray'ın eski futbolcusu younes belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Murat sancak, the president of adana demirspor, the new team of the super league, made statements about his transfer we are in talks with the captain of belhanda and lille club fonte. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de.

Adana Demirspor Belhanda ve Fonte ile görüşüyor - Haber34
Adana Demirspor Belhanda ve Fonte ile görüşüyor - Haber34 from www.haber34.com
Ancak akşam saatlerinde adana demirspor başkanı murat sancak'la instagram'da karşılıklı takipleşen belhanda'nın bu hamlesi, yeni bir transfer dedikodusunu da beraberinde getirdi. Süper lig hasretini yıllar sonra dindiren adana demirspor, çilek transferini younes belhanda ile gerçekleştirmek üzere. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig'in yeni takımlarından adana demirspor, transferde flaş bir hamle yaptı. Futbol belhanda resmen adana demirspor'da. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Geçen sezon galatasaray forması giyen younes belhanda, adana demirspor'a transfer oldu. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de.

Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Başkan murat sancak'ın direk görüşme yaptığı ve ikna ettiği belhanda gelecek sezon adana'da. Adana demirspor on thursday announced the signing of attacking midfielder younes belhanda on a free transfer, following his departure from galatasaray. Süper lig hasretini yıllar sonra dindiren adana demirspor, çilek transferini younes belhanda ile gerçekleştirmek üzere. Adana demirspor başkanı murat sancak, bu transferin ardından i̇lk yabancı transferimiz gerçekleşti. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı.

Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar.

Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda, Adana Demirspor'da
Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda, Adana Demirspor'da from i.gazeteduvar.com.tr
Adana demirspor başkanı murat sancak kısa bir süre önce galatasaray'ın eski yıldızı younes belhanda ile görüşüyoruz. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Adana demirspor 31 yaşındaki younes belhanda ile anlaşmak istiyor. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Süper lig ekiplerinden adana demirspor, faslı futbolcu younes belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi.

Süper lig'in yeni takımlarından adana demirspor, transferde flaş bir hamle yaptı.

Adana demirspor başkanı murat sancak, bu transferin ardından i̇lk yabancı transferimiz gerçekleşti. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Adana demirspor'un yıldız futbolcuya yıllık 3.2 milyon euro ödeneceği belirtildi. Geçen sezon galatasaray forması giyen younes belhanda, adana demirspor'a transfer oldu. Adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor. Süper lig ekiplerinden adana demirspor, faslı futbolcu younes belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi. Adana demirspor, bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Adana demirspor 31 yaşındaki younes belhanda ile anlaşmak istiyor. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı.

Mavi lacivertli ekip mario balotelli'yi de kadrosuna katmaya çok yakın belhanda. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama